ArrangementsøkReverse

Søket resulterte i 10 treff


27.05.2018 i Philadelphia, USA

NAFSA 2018

NAFSA-konferansen er ein svært viktig møteplass for norske og utanlandske utdanningsinstitusjonar. SIU legg til rette for at norske universitet og høgskular kan delta på Study in Norway-standen, som er plassert i messeområdet til konferansen. I tillegg inviterer SIU og institusjonane samarbeidspartnarar til ei norsk mottaking. Les meir for detaljar. 

Les mer om dette arrangementet
30.05.2018 i Vilnius, Litauen

Erasmus+ tematisk seminar i Litauen for fag- og yrkesopplæring og høyere utdanning

Jobber du i innen fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter innen Erasmus+? Da er du velkommen til Litauen i mai-juni for å lære mer og dele erfaringer om temaet "Erasmus+ programme impact on individuals in VET and HE".

Les mer om dette arrangementet
05.06.2018 i Konstancin-Jeziorna, Polen

Erasmus+ seminar i Polen for mobilitetsprosjekter innen grunnskole og fag- og yrkesopplæring

Jobber du i grunnskolen eller innen fag- og yrkesopplæring? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter (KA1) innen Erasmus+? Da er du velkommen til Polen i juni for å dele erfaringer om hvordan man gjennomfører et mobilitetsprosjekt på en best mulig måte. Tittelen for seminaret er "Quality Matters II".

Les mer om dette arrangementet
05.06.2018 i Webinar

Oppstartwebinar for Erasmus+ mobilitet i høyere utdanning 2018

SIU inviterer til webinar om Erasmus+ mobilitet i høyere utdanning. Målgruppen er koordinatorer for Erasmus+ europeisk mobilitet og global mobilitet ved norske høyere utdanningsinstitusjoner.

Les mer om dette arrangementet
06.06.2018 i Praha, Tsjekkia

Erasmus+ tematisk seminar i Tsjekkia for fag- og yrkesopplæring og høyere utdanning - VET Mobility Charter og ECHE

Jobber du i innen fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter innen Erasmus+ og ønsker å søke om VET Mobility Charter eller Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) , eller har du allerede erfaring med disse ordningene? Da er du velkommen til Tsjekkia i juni for å lære mer og dele erfaringer om temaet "European Internationalization Strategy (EIS) within VET Mobility Charter and ECHE – Experience, Examples, Recommendations".

Les mer om dette arrangementet
13.06.2018 i Køln, Tyskland

Erasmus+ kontaktseminar i Tyskland for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du innen fag- og yrkesopplæring? Har du allerede erfaring med mobilitetsprosjekter eller ønsker du å sende elever/lærlinger og ansatte på et læringsopphold i utlandet? 13.-15. juni kan du delta på et Erasmus+ kontaktseminar i Tyskland, og møte andre som ønsker å inngå samarbeid om mobilitetsprosjekter (KA102 og KA116). Temaet er "Give VET mobility a fresh boost – exchanging ideas, creating projects - A joint contact seminar to foster mobility projects between Denmark, Finland, France, Norway, Sweden and Germany".

Les mer om dette arrangementet
19.09.2018 i Tallinn, Estland

Tverrsektorielt kontaktseminar i Estland - Erasmus+ strategiske partnerskap

Er du tilknyttet barnehage- og skolesektoren, fag- og yrkesopplæring eller voksenopplæring, og ønsker å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen Erasmus+ strategiske partnerskap? 19.–22. september kan du delta på Erasmus+ kontaktseminar i Estland, og møte andre med samme mål. Tittelen for seminaret er "Enhancing Digital Competences in Education and Training".

Les mer om dette arrangementet
26.09.2018 i Bergen, Grand Hotel Terminus

Oppstarts- og erfaringsseminar 2018 for Erasmus+ mobilitetsprosjekter (KA1) og strategiske partnerskap (KA2)

Senter for internasjonalisering av utdanning inviterer til oppstarts- og erfaringsseminar for strategiske partnerskap og mobilitetsprosjekter i Erasmus+, for sektorene barnehage og skole, voksnes læring og fag- og yrkesopplæring. 

Seminaret finner sted i Bergen 26.-27. september 2018, på Grand Hotel Terminus.

Les mer om dette arrangementet
30.09.2018 i Mallorca, Spania

Erasmus+ 2018 - seminar om internajonaliseringsstrategier i fag- og yrkesopplæring

Selv om strategisk tenking og planlegging er uunngåelig i Erasmus+-prosjekter, er ikke alltid initiativtakerne klar over hvor stor betydning det har. Strategisk tenking, planlegging og internasjonalisering bør gå hånd i hånd, og nå får du muligheten til å bli med på et 2,5 dagers seminar på Mallorca for å lære mer om og jobbe mer med internasjonaliseringsstrategier for fag- og yrkesopplæringssektoren. 

Les mer om dette arrangementet
01.10.2018 i Bergen, Norge

Erasmus+ 2017 - Studiebesøk i Norge for barnehage- og skolesektoren om innovativ bruk av IKT i opplæringen

Jobber du med barn i barnehage eller grunnskole og ønsker å lære mer om innovativ bruk av IKT i opplæringen? 

Les mer om dette arrangementet