ArrangementsøkReverse

Søket resulterte i 9 treff


21.02.2018 i Bergen

Informasjonsmøte om videregående skole i Frankrike - 21. februar i Bergen

Vil du høre mer om muligheter for å ta hele eller deler av videregående skole i Frankrike? Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) og Institut français de Norvège (IFN) arrangerer felles informasjonsmøte i Bergen.

Les mer om dette arrangementet
13.03.2018 i Nord universitet, Universitetsalléen 11, 8049 Bodø

Internasjonaliseringskonferansen 2018

Har norsk utdanning det som trengs for å utdanne fremtidens verdensborgere? Hvordan forbereder vi studentene på det som kommer?
Bli med på diskusjonen. Få inspirasjon, faglig påfyll og nye perspektiver, omgitt av spektakulær nordnorsk natur. Velkommen til møteplassen IK18 – mer internasjonal enn noensinne!

Les mer om dette arrangementet
13.03.2018 i Nord Universitet, Universitetsalléen 11, 8049 Bodø, Norge

Tyskland som studiested - informasjonsmøte i Bodø

Informasjonsmøte om utvekslings- og studiemuligheter til Tyskland for norske studenter. Møtet er også en del av de faglige interessegruppene under Internasjonaliseringskonferansen 2018.

Les mer om dette arrangementet
03.05.2018 i Stockholm, Sverige

Erasmus+ tematisk seminar om immigranter i Sverige

Er du interessert i å lære mer og dele dine erfaringer om hurtig integrering av immigranter i arbeidslivet? Ønsker du å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen temaet? 3.-4. mai kan du delta på Erasmus+ kontaktseminar i Stockholm, og møte andre med samme mål. Kontaktseminaret er rettet mot videregående opplæring, høyere utdanning og voksnes læring. Tittelen for seminaret er "Fast track to employment for immigrants".

Les mer om dette arrangementet
07.05.2018 i København, Danmark

Erasmus+ tematisk seminar i Danmark for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du som rådgiver innen fag- og yrkesopplæring? Det danske nasjonalkontoret for Erasmus+ arrangerer et tematisk seminar i København 7.-9. mai for å la rådgivere dele erfaringer rundt temaet "The role of guidance in the transition from lower secondary education to IVET". 

Les mer om dette arrangementet
07.05.2018 i Leuven, Belgia

Erasmus+ kontaktseminar i Belgia for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du innen fag- og yrkesopplæring? Ønsker du å sende elever/lærlinger og ansatte på et læringsopphold i utlandet? 7.-9. mai kan du delta på et todagers Erasmus+ kontaktseminar i Belgia, og møte andre som ønsker å inngå samarbeid om mobilitetsprosjekter (KA102 og KA116). Temaet er "VET MOBILITY on engineering / technology / construction".

Les mer om dette arrangementet
05.06.2018 i Konstancin-Jeziorna, Polen

Erasmus+ seminar i Polen for mobilitetsprosjekter innen grunnskole og fag- og yrkesopplæring

Jobber du i grunnskolen eller innen fag- og yrkesopplæring? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter (KA1) innen Erasmus+? Da er du velkommen til Polen i juni for å dele erfaringer om hvordan man gjennomfører et mobilitetsprosjekt på en best mulig måte. Tittelen for seminaret er "Quality Matters II".

Les mer om dette arrangementet
06.06.2018 i Praha, Tsjekkia

Erasmus+ tematisk seminar i Tsjekkia for fag- og yrkesopplæring og høyere utdanning - VET Mobility Charter og ECHE

Jobber du i innen fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter innen Erasmus+ og ønsker å søke om VET Mobility Charter eller Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) , eller har du allerede erfaring med disse ordningene? Da er du velkommen til Tsjekkia i juni for å lære mer og dele erfaringer om temaet "European Internationalization Strategy (EIS) within VET Mobility Charter and ECHE – Experience, Examples, Recommendations".

Les mer om dette arrangementet
13.06.2018 i Køln, Tyskland

Erasmus+ kontaktseminar i Tyskland for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du innen fag- og yrkesopplæring? Har du allerede erfaring med mobilitetsprosjekter eller ønsker du å sende elever/lærlinger og ansatte på et læringsopphold i utlandet? 13.-15. juni kan du delta på et Erasmus+ kontaktseminar i Tyskland, og møte andre som ønsker å inngå samarbeid om mobilitetsprosjekter (KA102 og KA116). Temaet er "Give VET mobility a fresh boost – exchanging ideas, creating projects - A joint contact seminar to foster mobility projects between Denmark, Finland, France, Norway, Sweden and Germany".

Les mer om dette arrangementet