Arrangementsøk



Reverse

Søket resulterte i 10 treff


03.05.2018 i Stockholm, Sverige

Erasmus+ tematisk seminar om immigranter i Sverige

Er du interessert i å lære mer og dele dine erfaringer om hurtig integrering av immigranter i arbeidslivet? Ønsker du å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen temaet? 3.-4. mai kan du delta på Erasmus+ kontaktseminar i Stockholm, og møte andre med samme mål. Kontaktseminaret er rettet mot videregående opplæring, høyere utdanning og voksnes læring. Tittelen for seminaret er "Fast track to employment for immigrants".

Les mer om dette arrangementet
04.05.2018 i Juridisk fakultet, UiO, Karl Johans gt. 47. Konferanserommet Kjerka, Domus Media Vest, 2. etg.

Frukostmøte: Skal Noreg rekruttere gradstudentar?

Ønsker Noreg å prioritera rekrutteringa av internasjonale gradstudentar? Kva studentar i så fall, kor mange og kvifor?

Les mer om dette arrangementet
07.05.2018 i København, Danmark

Erasmus+ tematisk seminar i Danmark for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du som rådgiver innen fag- og yrkesopplæring? Det danske nasjonalkontoret for Erasmus+ arrangerer et tematisk seminar i København 7.-9. mai for å la rådgivere dele erfaringer rundt temaet "The role of guidance in the transition from lower secondary education to IVET". 

Les mer om dette arrangementet
07.05.2018 i Leuven, Belgia

Erasmus+ kontaktseminar i Belgia for fag- og yrkesopplæringssektoren

Jobber du innen fag- og yrkesopplæring? Ønsker du å sende elever/lærlinger og ansatte på et læringsopphold i utlandet? 7.-9. mai kan du delta på et todagers Erasmus+ kontaktseminar i Belgia, og møte andre som ønsker å inngå samarbeid om mobilitetsprosjekter (KA102 og KA116). Temaet er "VET MOBILITY on engineering / technology / construction".

Les mer om dette arrangementet
09.05.2018 i Miedzeszyn, Polen

Erasmus+ kontaktseminar i Polen for skolesektoren

Jobber du i spesialskole eller ved forsterket avdeling i skolen? Ønsker du å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen Erasmus+ strategiske partnerskap? 9.-13. mai kan du delta på et Erasmus+ kontaktseminar i Polen, og møte andre med samme mål. Tittelen for seminaret er "S2S (school to school) partnerships – how to plan an excellent project for special schools".

Les mer om dette arrangementet
13.05.2018 i Weimar, Tyskland

Erasmus+ tematisk seminar i Tyskland for skolesektoren

Jobber du i skolesektoren? Ønsker du å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen Erasmus+ strategiske partnerskap? 13.-15. mai kan du delta på et Erasmus+ tematisk seminar i Tyskland, og møte andre med samme mål. Tittelen for seminaret er "Förderung von demokratischer Bildung und Toleranz durch internationalen Schulaustausch (Promoting citizenship and tolerance through international school cooperation)". Merk at seminaret vil være på tysk, uten oversetting/tolk.

Les mer om dette arrangementet
27.05.2018 i Philadelphia, USA

NAFSA 2018

NAFSA-konferansen er ein svært viktig møteplass for norske og utanlandske utdanningsinstitusjonar. SIU legg til rette for at norske universitet og høgskular kan delta på Study in Norway-standen, som er plassert i messeområdet til konferansen. I tillegg inviterer SIU og institusjonane samarbeidspartnarar til ei norsk mottaking. Les meir for detaljar. 

Les mer om dette arrangementet
30.05.2018 i Vilnius, Litauen

Erasmus+ tematisk seminar i Litauen for fag- og yrkesopplæring og høyere utdanning

Jobber du i innen fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter innen Erasmus+? Da er du velkommen til Litauen i mai-juni for å lære mer og dele erfaringer om temaet "Erasmus+ programme impact on individuals in VET and HE".

Les mer om dette arrangementet
05.06.2018 i Konstancin-Jeziorna, Polen

Erasmus+ seminar i Polen for mobilitetsprosjekter innen grunnskole og fag- og yrkesopplæring

Jobber du i grunnskolen eller innen fag- og yrkesopplæring? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter (KA1) innen Erasmus+? Da er du velkommen til Polen i juni for å dele erfaringer om hvordan man gjennomfører et mobilitetsprosjekt på en best mulig måte. Tittelen for seminaret er "Quality Matters II".

Les mer om dette arrangementet
06.06.2018 i Praha, Tsjekkia

Erasmus+ tematisk seminar i Tsjekkia for fag- og yrkesopplæring og høyere utdanning - VET Mobility Charter og ECHE

Jobber du i innen fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning? Har du erfaring med mobilitetsprosjekter innen Erasmus+ og ønsker å søke om VET Mobility Charter eller Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) , eller har du allerede erfaring med disse ordningene? Da er du velkommen til Tsjekkia i juni for å lære mer og dele erfaringer om temaet "European Internationalization Strategy (EIS) within VET Mobility Charter and ECHE – Experience, Examples, Recommendations".

Les mer om dette arrangementet