SIU har blitt Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning. Det vil komme et nytt nettsted tidlig 2019.

Erasmus+ 2019 KA2 strategiske partnerskap - Tematisk seminar i Irland 13.-15. februar for for fag- og yrkesopplæring, skolesektoren, voksnes læring...

Har du erfaring med prosjektledelse av europeiske prosjekter, eller ønsker du å etablere prosjektsamarbeid med andre i Europa innen Erasmus+ strategiske partnerskap?

13.-15. februar 2019 kan du delta på Erasmus+ tematisk seminar i Dublin i Irland, og dele erfaringer om eller få mer informasjon om prosjektledelse av europeiske prosjekter. Tittelen for seminaret er "Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships".

Klikk her for mer info om seminaret i Irland 

Tittel: "Mythbusting European Project Management for Strategic Partnerships"

Dato: 13.-15. februar 2019

Sted: Dublin, Irland

Målgruppe: Lærere og ledere og andre interessenter som jobber med tematikken innen fag- og yrkesopplæring, skolesektoren, voksnes læring og høyere utdanning, og som har erfaring med eller ønsker å komme i gang med et Erasmus+ strategisk partnerskap.

Diku vil sende inntil to personer (maks én deltaker fra hver institusjon) til Irland. 

Deltakere som Diku velger, får dekket kostnader til reise, opphold og kursavgift. Deltakere må forplikte seg til å delta på hele seminaret.

Dersom dere ønsker å delta, kan dere fylle ut en interessemelding og sende til Diku innen 28. november kl. 12.

Tilbake til arrangementsoversikten

Påmeldingsfrist

28.11.2018


Når

Fra: 13. feb 2019 00:00
Til: 15. feb 2019 00:00  


Hvor

Dublin, Irland

Påmelding

Klikk her for å melde din interesse

Spørsmål?

Send en epost til: erasmuspluss@siu.no

Kommende søknadsfrister