SIU har blitt Diku – Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning. Det vil komme et nytt nettsted tidlig 2019.

Konferanse: Kultur over grenser

Konferanse: Kultur over grenser

Vil du skape kultursamarbeid med land i Europa eller i Norden? Lurer du på hvor du kan søke penger og hvordan du finner gode samarbeidspartnere?

Kom på konferansen «Kultur over grenser» 23. og 24. januar i Bærum Kulturhus.

Konferansen er en møteplass for alle som vil lære mer om europeisk kultursamarbeid eller ønsker å utvikle et internasjonalt prosjekt. Få ny kunnskap, større nettverk og praktiske tips og råd om hvordan din organisasjon kan søke midler.

Se programmet her 

Konferansen er et samarbeid mellom Kulturrådet, Forskningsrådet, Diku, Bufdir, Nordisk informasjonskontor Norge, NOKU - Norsk kulturforum og Akershus Fylkeskommune. Vi ønsker at norske søkere skal få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, hvilke støtteordninger som finnes, og hvordan man går frem for å skape et godt samarbeidsprosjekt. Norske og internasjonale foredragsholdere vil presentere viktige trender og initiativer i Europa i dag, og det blir rom for samtaler og erfaringsutveksling.

Meld deg på

Før konferansen starter kan du også få med deg Kulturrådets frokostmøte om EØS-samarbeid med Bulgaria, kl 9.00 - 10.30 i Bærum Kulturhus. Les mer her.

Tilbake til arrangementsoversikten

Påmeldingsfrist

16.01.2019


Når

Fra: 23. jan 2019 11:00
Til: 24. jan 2019 16:00  


Hvor

Bærum Kulturhus

Påmelding

Påmelding via Kulturrådets nettsider

Spørsmål?

Send en epost til: aud.trohaug@diku.no